Way of the Wicked Hellsinki

Sarven Mestareiden kokouspöytäkirja, vol. 2 - kirjoittanut Jarvis Anarl

Viikko 7 Sarven valloituksesta.

Kirjoittaessani tätä pöytäkirjaa on tunnelma hyvin kiihtynyt. Sarveen on hyökätty! Tällä kertaa hyökkääjät saivat vähintäänkin moraalista tuhoa aikaiseksi. Kaksi koiraoliota tappoi muutamia orpoja soluttautumalla sisään Sarveen – ilmeisesti ne pystyvät muuttamaan muotoaan. Toinen koirista pääsi valitettavasti pakoon, mutta toinen saatiin vangiksi. Se laitettiin häkkiin ja siihen kiinnitettiin sopuisan käytöksen takaavat kahleet (manacles of co-operation). Taistelu oli hurja – Lady Erin melkein kuoli. Mutta lopulta pimeys voitti, kuten aina. Hyvä niin. Minun taisteluni ovat näiden muistiinpanojen kanssa, joten käydäänpä asiaan.

Näiden järkyttävien tapahtumien jälkeen on syytä säilyttää, kuten Pimeä Isä meille opettaa, kuri ja järjestys. Siksi palaan jo hyväksi havaittuun raportoimismuotoon. Kaikki tapahtumat ovat aikajärjestyksessä.

Yleisiä tapahtumia

- Lentävä lillend, nimeltään Calliaste, hyökkäsi sarveen, hm, rakastajiensa kanssa kakkostason kautta. Hirvitys itse pääsi valitettavasti pakoon. Mutta hänen keijumaiset apurihaltiansa kuolivat kaikki paitsi yksi, jota sitten kidutettiin. Hän kertoi mestarittarensa lisäksi, että Calliaste oli liittoutunut jonkun kanssa. Kuka tämä joku on, sitä ei haltia suostunut paljastamaan Erinin ja Halthuksen kovasta työskentelystä huolimatta. Ehkä hän ei tiennyt? Eivätkö hyvänkään voimat kerro alaisilleen kaikkea? Hälyttävän kieroa toimintaa!

- Lillendin kanssa samaan aikaan ykköstasolle hyökkäsi… jokin tiikeri. Oliko tämä Calliasten apuri? Vai itse legendaarinen Yksisilmä? Typerät orvot vain tuijottivat kun tiikeri otti mittaa glyphin kutsumista hell houndeista. Tiikeri pääsi valitettavasti karkuun eikä edes Gurrash pystynyt jäljittämään sitä.

- Grumblejack valitteli edelleen janoaan. Mestarit lupasivat tuoda viiniä ahkerasti litkineelle jätille jotain juotavaa kaupungista.

- Drowningtonin rikollispomo, Rubal Thraam, kutsui Mestarit tapamiseen. Raukkamaisesti hän käytti syöttinä Eriniä, joka oli kidnapattu (omien sanojensa mukaan, huom) Farholdessa heidän ollessaan suorittamassa tehtävää. Eriniä ei kuitenkaan oltu vahingoitettu, kun Mestarit tapasivat Rubalin hänen Drowningtonin, hm, kartanossaan.

Thraam oli saanut vihiä Mestareiden rikollisesta toiminnasta Drowningtonissa toimivasta Sekatavarakaupasta – varsinkin, kun edellinen liiketoiminnan laajennus paljastui edeltävällä viikolla. Thraam oli kuitenkin sanansa mittainen mies. Hän vaati, että Mestarit liittyisivät paikalliseen varkaiden kiltaan kokeen kautta. Veitsitappelu: Xannok vastaan Endymion niminen puolituinen. Tappelu oli vähintääkin epäreilu kaikkia osapuolia kohtaan. Lopulta Endymion makasin suolet käsissään. Mestari Xannok kuitenkin pelasti hänet ja otti hänet palvelukseensa loppiäkseen (GM: Endymionista tuli Xannokin cohort). Kätevää.

Samaisessa tapaamisessa Thraan osoitti tuntemuksensa viineistä. Lisäksi hän ilmaisi huolensa Pyhän Cynthia Celesten nunnista. Mitä jos nämä alkaisivat partioimaan Farholden kaduilla sotilaiden puutteen vuoksi? Lisäksi Erin lupasi lainopillista apua tarvittaessa Thraamille. Yhdessä he yrittävät päästä Paroni Vandermirin avustuksella asemaan, jossa voivat vääntää lakeja mielensä mukaan. Erin lähetti Paronille asiasta kirjeen.

- Lady Erin jakoi orvoille tavaraa 100 gp:n arvosta ja sai ansaitsemaansa kunniaa asiasta.

- Branderscarin entinen kersantti, nykyinen korpraali Thomas Blackerly, juotettiin, kolkattiin ja sidottiin Sekatavarakaupan takahuoneeseen.

- Hexor ja Vexor kouluttivat Iraa Helvetin piirien ominaisuuksista.

- Golemi Arthephius herätettiin henkiin. Kersantti Blackerlyn aivoilla. Blackerlyn vartijatehtävät siis jatkuvat, vain, hm, “hieman” eri muodossa.

- Seppä Yorgun ei ole vielä taipunut Halthuksen tai Erinin kidutuksessa puolellemme.

- Grumblejackille juotettiin alttarin epäpyhää vettä ja hän muuttui, hm, pirullisemmaksi. Hän muisti, että periytyy Sarvea joskus puolustaneista jäteistä. Ja että nyt hän pystyy lentämään. Ja mitä vielä? (GM: Grumblesta tuli Snekiuksen cohort)

Rikollisorganisaation tapahtumia

Viikko 5
- Mestarit levittivät Farholdessa huhuja seikkalijoita vastaan. Tarkoitus on, että hinnat nousisivat minne nuo syöpäläiset ikinä menevätkään, eivätkä he saisi palveluja.
- Boggardit pyydystivät soilta kuristajakäärmee, se laitettiin C4ssä sijaitsevaan ansakuoppaan.

Viikko 6
- Käytävän 2-1 ansa korjattiin
- Mestarit levittävät huhua: nunnat ovat pahoja, he haluavat sulkea juottolat, heittäkää heidät pois kaupungista! Tämä juoni valitettavasti epäonnistui täydellisesti ja vaikutus oli päinvastainen: nunnien maine parani.
- Grumble Jack lähti boggardien kanssa metsästämän soilta lisää petoja. Tämäkin oli täysi epäonnistuminen. Kolme boggardia kuoli ja Grumble Jack haavoittui pahasti.

Viikko 7 (GM: kaksi ekaa pitää vielä heittää IRCissä tms ennen kuin toteutuvat)

- 2-1: rautaportti
- Criminal Enterprise rahan keruu
- Law Low – nosti Secrecyn +0:aan (tehty)

Sarven tapahtumia

Sarveen päätettiin tehdä seuraavia muutoksia ja lisäyksiä (nämä näkvät myös kartassa):

Luolat:

C3, sammakko kuollut, koirien tappamana?
C4, ansahuone: kuoppaan laitettiin Constrictor Snake.

Sarven tasot:

1-1, tukittu sisäänkäynti: lauenneen glyphin tilalle asennettiin uusi, samanlainen.

2-1, ansa korjattu. Käytäviin viritelty kelloja lattiatasoon siten, ettei mikään kissaa isompi pääse niistä lävitse aiheuttamatta kilinää.
2-20, valtaistuinsali: Bloody Minotaur vartioi.

3-1: sisäänkäynti tukittu umpeen Stone Shapella.
3-9, teleporttihuone: muutettu kokoushuoneeksi

Comments

hargoyle

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.